Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Kumanove Kërkoj kujdestare

Edona M.

6-12 orë/ditë

Kerkoj kujdestare per 3 vajzat te moshave 6, 3 dhe 1 vjec ne Gjermani. Punoj home office dhe gjendem ne shtepi tere kohen. Nuk ka nevoje te behet asnje pune tjeter pervec kujdesjes se femijeve (te mirret me ta, ti dergon ne kopsht dhe ti mer prap) ne kohet e caktuara kur jam e angazhuar me pune qe eshte kryesisht ne mengjes. Ushqimin dhe cdogje tjeter e bej vete. Mund te me kontaktoni ne lete nr. +4915221997780

Detale Profili

  • orari: 6-12
  • Pagesa: sipas marveshjes Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

/komuniteti