Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Lena Misini (0)

Me marreveshje orë/ditë

Besoj se nuk do te zhgenjeheni nga uneDetale Profili

  • Femër
  • Me marreveshje orë / ditë
  • Pagesa: Me marreveshje
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Hekuros
  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti