Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Xhejlan Zilebeari

24 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Jom grua serize kerkoj pun si beby sister le te me kontaktoj ne ket numer 049110931Detale Profili

  • Femër
  • 5 vite eksperiencë
  • 24 orë / ditë
  • Pagesa: Nvarer
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 5 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti