Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lauresha Mullarama

7:30 orë/ditë

Kerkoj nje kujdestare per djalin tim 9 muajsh. Te interesuarat le te me kontaktojne per detaje.

Detale Profili

  • orari: 7:30
  • Pagesa: 5:00 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti