Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

K K

08:00 - 17-00 orë/ditë 8 vite eksperiencë

Kerkohet urgjent kujdestare Paga 1000eu Vendi punes stuttgart

Detale Profili

  • 8 vite eksperiencë
  • orari: 08:00 - 17-00
  • Pagesa: 1000 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti