Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Flora Gashi

8 orë/ditë 12 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kundestare e femijeve , kam pervoj pune ne kete l?mi si dhe shume trajnime, kam punuar edhe nderkombetarë, pasiqe flas gjuhen angleze dhe kroate ... Ju falemindwrit per mirekuptimDetale Profili

  • Femër
  • 12 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa:
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti