Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

K.k K.k

1 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkohet urgjent dy kujdestare ne Stuttgart Nisja menjeher Paga mujore 1000 euro per nje dado dhe rrugetimi Preferohet te jet nan dhe vet Kujdesi per binjak 6 muajsh Punet nuk duhet ber vetem kujdesi i femijeve Orari 7:00-17:00 Wikendi esht i lir per dadon

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 1
  • Pagesa: 1000 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 0 fëmijë

/komuniteti