Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Marina Leoni

- orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kekoj kujdestare per djalin 7 vjeqar me duhet nga data 6.02.2019 per me shum me kontaktoni nr +41786994050 mosha te jet 25 deri 35 vjeqare .

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: -
  • Pagesa: - Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

/komuniteti