Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Bina Ja.........

Me ditë orë/ditë 4 vite eksperiencë

Beje pastrimin e shtepive dhe banesave, mundesisht te jene ne Prishtinë, numri 049323364!Detale Profili

  • Femër
  • 4 vite eksperiencë
  • Me ditë orë / ditë
  • Pagesa: Me ditë
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti