Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Jolina Jola

12 orë/ditë

Mosha juaj 20 deri max 37. Paguhen dy rruget ndersa ardhja duhet te sigurohet ne fillim vet. Pas perfundimit te 3 mujorshit rikthehen paret e ardhjes dhe paguhet kthimi.

Detale Profili

  • orari: 12
  • Pagesa: 600 franga Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti