Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Kërkoj kujdestare

Nora Ora

8-19 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jetoj ne Zürich Kerrkoj per 2 muj e gjysem Paguaj 600 CHF Mosha 22-30 Te dije nje gjelle me pregadite Te kete shkollim

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8-19
  • Pagesa: 600Chf Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti