Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Gona H

8-5 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pun si kujdestareDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 8-5 orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marrveshje
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti