Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Eliza Eliza

Sipas marreveshjes orë/ditë 1 vit eksperiencë

Prsh, kerkoj pune per ndihme ne mesime per femije prej klases 1 deri 5 Kam te perfunduar Fakultetin e Edukimit me UP Jetoj me Prishtine Pagesa 3€ 1 ore e gjysme mesim. Kontakti 046/176-082

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: Sipas marreveshjes
  • Pagesa: ! Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti