Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Kërkoj kujdestare

Edolina Shehu

7 -deri 17 orë/ditë

Un dhe Burri im punojm Kem nevoj per ndim per djal tanin. Dhe per pun shtepijake

Detale Profili

  • orari: 7 -deri 17
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti