Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Adlis aaa (0)

Max8 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jam e interesuar per pune si babysiter ne ch. Nisja me 1 Prill. Ofroj kujdes maksimal per femijet Kushtet e punes: Fundja e lire Paga 700 Jane te lutur te kontaktojne ata qe pranojne kushtet! Faleminderi!Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • Max8 ore orë / ditë
  • Pagesa: 700
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti