Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Lumnije Rama (27)

. orë/ditë

Kerkoj pun si ndhimse 1 her në javt jetoj n prishtin pagesa sipas marveshjes nr viber +38345234346Detale Profili

  • Femër
  • . orë / ditë
  • Pagesa: .
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti