Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Altina Hamzaj

- orë/ditë

Kerkoj nje kujdestare per femijet 4 vjet dhe 1 vjet e 4 muaj. Duhet te jete e dashur dhe e qete me ta.

Detale Profili

  • orari: -
  • Pagesa: - Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

/komuniteti