Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ardiana Dukaj

6-7 orë ne ditë orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkojme kujdestare për vajzen tone për ne zvicer (Montreux). Vajza jone eshte shumë e urt, flen deri ne 11 natje dhe masdite flen prej 2 deri ne 5. Dhomen e keni vetmas. Moshen duhet ta keni 20-50 vjet. Mundeni mem kontaktu ne viber.

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 6-7 orë ne ditë
  • Pagesa: 400-600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti