Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Pejë Jam kujdestare

Zana Beqiraj

12 orë/ditë 6 vite eksperiencë

Jam kujdestare per femij mund te kujdesem mir per ta pasi jam edhe vet nenDetale Profili

  • Femër
  • 6 vite eksperiencë
  • 12 orë / ditë
  • Pagesa: Sipas marreveshjes
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 1 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)

/komuniteti