Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Kumanove Kërkoj kujdestare

Fadil Krasniqi

Tan diten orë/ditë

Kerkoi nje kukdestare per nje femij parashkollor, Dhe pastrim shtepie, Fjetja dhe ushqimimi ink. Dhe rrugem pahuajm ne Te intersumet duhet te ken te drejt qendrimi 3 muaj. Puna gjendet ne Zvicer

Detale Profili

  • orari: Tan diten
  • Pagesa: 500.Fr fix Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti