Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Rukije Hoti

12or orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj dado per 2 femit ne zvicerr prej 18marsit te interesuar me kontaktoni ne 0041791047837

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 12or
  • Pagesa: 600euro Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti