Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Lirije Z

8 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare per dy femit e mi 6 dhe 4 vjet ne zvicer züri. Per ma shum informata md kontakto

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti