Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkodër Kërkoj kujdestare

Adelina Qerimaj

08 17 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkojm nje kujdestare per gjermani koha e qendrimt per 3 muaj paga 500€ per tu kujdesur per vajzen na kontaktoni ne kete nr 0698526724

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 08 17
  • Pagesa: 500€ Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti