Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Elfete K (0)

8 orë/ditë 10 vite eksperiencë

Pershendetje, jam nje nene e interesuar per te punuar me femije, kam shume pervoje pune, jetoj ne Zvicerr (Genève), familjet e interesuara per informata shtese mund te me shkruajne ne numrin tim kontaktues.Detale Profili

 • Femër
 • 10 vite eksperiencë
 • 8 orë / ditë
 • Pagesa:
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin
 • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun
 • Hekuros
 • Pastroj shtëpinë
 • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme

/komuniteti