Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Ondina Uka

10 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj nje kujdestare per femije nga fillimi i muajit Maj 2019, cdo dite pune nga ora 07:00 - 17:00. Femiu im eshte ende foshnje ne moshen 6 muaj. Nese ndokush, i cili ka pervoje pune ne kete fushe, eshte i interesuar per pune, i lutem t´me kontaktoje ne viber ne nr: 049-138-387 Sinqerisht. Me Respekt, Ondina Uka

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 10 ore
  • Pagesa: 200 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti