Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Aida O Os

Sa duhet orë/ditë

Kerkoj ndimse ne Germani. I kam dy femi ama ata shkojn ne kindergarten. Um duhet ndim me pastru, gatujt (ka pak) edhe me qu djalin e vogel ne/prej shkolles (jo larg prej baneses). Pagesa oshte 500 Euro, plus e paguaj transportin dhe ushqimin. Kurkoj serios personin, e besushme edhe me shkoll e mbesme minimum, fakultet preferuar.

Detale Profili

  • orari: Sa duhet
  • Pagesa: 500 Euro Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti