Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Alba jeta

18 orë/ditë

Kerkoj kujdestare per nje Vajze 4 vjeqare . Vajza shkon ne kopesht prej ores 08:00 deri 12:00 ( ne ate kohe duhet te behen punet e shtepis edhe Dreka per Vajzen ), Dado do te jet ne perkujdesje per femijen vetem 4 dite ne jave. Perparsi kan Zonjat qe kan punuar me femije. Ne at koh kur ajo esht vetem me Vajzen prioritet ka vetem Vajzen, kur un gjindem ne shtepi, ajo esht e lir te mirret me punet e shtepis. weekend e ka te lir nese ka shoqeri apo familjar..Perndryshe edhe ne do te mundohemi te behem familja saj. Te interesuarit le te kontaktojn ne 0041765033107 Nje udhetim e ka te paguar Pagesa mujore 600.- Fillimi i punesimit 24.Prill 2019

Detale Profili

  • orari: 18
  • Pagesa: 600 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti