Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Lezhë Jam kujdestare

Klaudia Lrc

8-10 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj te punesohem si kujdestare per femije ne nje familje serioze . Kam eksperience pune 2 vjeqare ne kujdesjen per femije. Nuk e pi duhanin. Akomodimi dhe transporti te behet nga ana juaj.Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 8-10 orë / ditë
  • Pagesa: 600-800
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti