Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Shkup Kërkoj kujdestare

Blerta H

4 dite ne jav ka 8 ore orë/ditë

kerkojm kujdestare per femijet. Te ket pervoj shumevjeqe te jet mbi moshen 40 e dashur me femijet e perkushtuar dhe e qendruar. Gjitha shpenzimet i heqim me transport, ofrom single dhom gjumit ushqimi transporti kthyes.

Detale Profili

  • orari: 4 dite ne jav ka 8 ore
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti