Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Merlinda Linda

tanditen orë/ditë 2 vite eksperiencë

Urgjent kerkoj kujdestare per djalin tem 3 vjeq nisja sa ma shpejt. Pagesa 500Fr

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: tanditen
  • Pagesa: 500Fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti