Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Artan Abazi

- orë/ditë

Kerkohet urgjent kujdestare ne luzern te zvicrres per nje femije 2 vjeq.. kujdestarja muncisht nga maqedonia ose presheva, bujanovci (Serbin) te interesuar tel +41791952657

Detale Profili

  • orari: -
  • Pagesa: - Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti