Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Ilda Ilda (0)

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Pershendetje Jam e interesuar te punoj si babusiter ne Ch prej Fillimit te Prillit 2019. Te interesuarit le te kontaktojneDetale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 700
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Pastroj shtëpinë
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti