Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Xheneta Azemi

8-9 ore orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kërkojê urgjentisht kujdestare për fëmijun tim, jetojmë në Zvicerr, të interesuarat mund tê kontakojnë +41765431502

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 8-9 ore
  • Pagesa: Sipas marreveshjes Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti