Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Bersisha Berisha

24 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Lerkohet zrgjent kujdestare qe e di gatimin be kanton solothurn. Pagesa 500-600 franga. Te interesuarit kontaktojn ne numrin +41789763300

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti