Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Tiranë Jam kujdestare

Bona Bona (10)

orë/ditë 20 vite eksperiencë

Pershendetje! Jam nje zonje 47 vjece. Banuese ne Tirane. Kam pervoje pune 20 vjecare. Kam trajnime te ndryshme per cdo moshe femije edhe per cdo faze te rritjes se femijes. Kam eksperience pune si ne Shqiperi edhe ne Itali. Jam nje person i dasher,i qete edhe serioz ne pune. Vendi I punes se preferuar Gjermania. Paga e preferuar rreth 800 €. Preferoj te pinok ne nje familje te qete edhe serioze.Detale Profili

 • Femër
 • 20 vite eksperiencë
 • orë / ditë
 • Pagesa: 800 €
 • Transporti nga ana juaj
 • E pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë

/komuniteti