Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prizren Jam kujdestare

Berina Gashi

orë/ditë 2 vite eksperiencë

Jetoj ne franc , kam deshir te punoj , mund te kujdesem per pastrimin e shtepisDetale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • orë / ditë
  • Pagesa: 800
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pastroj shtëpinë

Edukimi dhe kualifikimet

  • Kryqi i kuq/Ndihma parë
  • Fakulteti

/komuniteti