Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Kune Salihi

Hene-premte 8 ore orë/ditë

Kerkoj kujdestare per 3 vaijzat e mija dhe per mu e rendsishme eshte qe te kujdeset per femi dhe gatim gjtha tjerat kujdesem vete(larje hekurosje etj)

Detale Profili

  • orari: Hene-premte 8 ore
  • Pagesa: 600chf Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 3 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti