Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Mevedete Tahiri

24/ditë orë/ditë 3 vite eksperiencë

Që nga 01.04.2019 kam nevojë për një kujdestare për djalin tim 2 vjeçar. Duhet të jet e kujdesshme, e pastër, të dija të gatuan për vete dhe djalin tim. Nëse ndjen veten të drejtuar për detyrën tani më lajmëro në whats apo +41768244842

Detale Profili

  • 3 vite eksperiencë
  • orari: 24/ditë
  • Pagesa: Pas marrëveshje Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti