Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fushë Kosovë Kërkoj kujdestare

Teuta S

15:30-18:30 orë/ditë

Te jete e pergjegjshme, banore e Fushe Kosoves dhe te jete fleksibile te punoj me orar te plote gjate pushimit pranveror, veror dhe dimeror shkollor.Kontaktoni pas ores 17:00

Detale Profili

  • orari: 15:30-18:30
  • Pagesa: 75 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti