Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Familja Salcaj

24 orë/ditë 5 vite eksperiencë

Përshëndetje Jam një nënë e një vajze, kërkoi një ndihmesë ngase orari që nuk jam në shtëpi esht I shkurt nga ora 8:00 deri 12:00 Jam shtatzan mirëpo me mundon shumë shtatzania me mirëkuptim të më ndihmoj rreth gsteses dhe punve ju faliminderit.

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 500chf Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti