Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

V D (49)

24 orë/ditë

Kerkoj pune me zvicer ose gjermani, urgjent sa me pare.ndodhem afer Baselit.mosha 48, vite eksperience me femije. Lajmerohuni ne kete nr +355676201861Detale Profili

  • Femër
  • 24 orë / ditë
  • Pagesa: E diskutushme
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 3 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

  • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
  • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
  • Nga 3 deri 7 vjeç

/komuniteti