Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Tina Lipjani (21)

9 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj pun si kudjestare per femij dua te kem pun vetem me femra jam moter me mbules.Detale Profili

  • Femër
  • 2 vite eksperiencë
  • 9 orë / ditë
  • Pagesa: Me marrveshje.
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme
  • Kryqi i kuq/Ndihma parë

/komuniteti