Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjakovë Kërkoj kujdestare

Kaqusha Knushi

24ore orë/ditë 5 vite eksperiencë

Kerkoj kukdestare per vajzen 2 vjeqare e djalin 5 vjeqar. Djali shkon ne kopsht paradite 8-12. une punoj ka 7 ore nditje : 6.30-14.00 ose 15.00-21.30 .. 4-5 dit njavt .. ne jetojm ne wohlen ne kanton Aargau. Mosha kujdestares 40-58 vjeqare..

Detale Profili

  • 5 vite eksperiencë
  • orari: 24ore
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti