Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Preshevë Kërkoj kujdestare

Vali.L Vali.L

24 orë/ditë 1 vit eksperiencë

Kerkoj kujdestare per fmijet e mi 2 dhe 4 vjeqare. Jetoj ne CH transporti dhe ushqimi e shpenzojm ne. Per fund prillit Per ma shum informata lajmrohuni 0041763100959

Detale Profili

  • 1 vit eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 500 Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti