Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

Gona Kras (26)

6 orë/ditë 8 vite eksperiencë

Ofroj perkujdesje per femije gjate mbremjeve ,wikendeve si dhe per raste urgjente ! Kam pervoje pune 8 vite me femije . Nese keni nevoje qe femijet tuaj te jene te sigurt gjate mbremjeve apo wikendeve kur ju nuk jeni aty me shkruani ne nr 049196670Detale Profili

 • Femër
 • 8 vite eksperiencë
 • 6 orë / ditë
 • Pagesa: 15-20
 • Transporti nga ana juaj
 • Nuk e pi duhanin

Përkujdesje për fëmijët

 • Të sapolindurit (gjer në 12 muaj)
 • Nga 1 vjeç gjer 3 vjeç
 • Nga 3 deri 7 vjeç
 • Nga 7 e më lartë

Shërbime shtesë

 • Pregatis ushqim për fëmiun

Edukimi dhe kualifikimet

 • Shkollën e mesme
 • Kryqi i kuq/Ndihma parë
 • Fakulteti

/komuniteti