Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Fushë Kosovë Jam kujdestare

Esma Idrizi

6 orë/ditë 3 vite eksperiencëDetale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • 6 orë / ditë
  • Pagesa: 200
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Shkollën e mesme

/komuniteti