Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

L L (28)

8 orë/ditë 3 vite eksperiencë

Pershendetje, jam duke kerkuar pune si kujdestare, te jene familje serioze dhe e rregullt, kush ka interes te me shkruaje ne whatsapp 00355692463166.Detale Profili

  • Femër
  • 3 vite eksperiencë
  • 8 orë / ditë
  • Pagesa: 8
  • Transporti nga ana juaj
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

Shërbime shtesë

  • Pregatis ushqim për fëmiun
  • Marr fëmiun nga kopshti/shkolla

Edukimi dhe kualifikimet

  • Fakulteti

/komuniteti