Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Gjilan Kërkoj kujdestare

Xhylsime Latifi Latifi

24 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkoj kujdestare urgjent, jetoj ne Solothur, kam dy femije, 9 dhe 6 vjec, ju lutem me kontaktoni ne 0767311832 per me shume info ne tel.

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 24
  • Pagesa: 600 fr Eur
  • duhani lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 2 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti