Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Kërkoj kujdestare

Saranda A

5 orë/ditë 2 vite eksperiencë

Kerkojme kujdestare me gjysem orari,prej ores 8 deri ne ora 13,per djalin 6 vjeç dhe te kujdeset edhe per mirembajtjen e shtepise. Jetojme ne Çagllavice-Prishtine. Te interesuarat te me kontaktojne ne nr.+38344601448

Detale Profili

  • 2 vite eksperiencë
  • orari: 5
  • Pagesa: 150 Eur
  • duhani nuk lejohet
  • me duhet përkujdesje për : 1 fëmijë

Kujdestarja duhet të bëjë këto shërbime shtesë:

  • Pastrimin e shtëpisë

/komuniteti