Zhvillimi dhe rritja
javë pas jave

/Kërko kujdestare

Prishtinë Jam kujdestare

E D

6-8 orë/ditë 8 vite eksperiencë

Kerkoj pune si kujdestare e femijeve kam pervoje pune me femij te moshave te ndryshme. Kontakti :044611759Detale Profili

  • Femër
  • 8 vite eksperiencë
  • 6-8 orë / ditë
  • Pagesa: 250
  • Transporti nga ana ime
  • Nuk e pi duhanin
  • Mund të përkujdesem për : 2 fëmijë

Përkujdesje për fëmijët

/komuniteti